Publisert 03.10.17

Svein Legreid vs. Tommy Langhelle – Vi utfordret Svein og Tommy til å spille månedens kamp, fredag 29.september. De tok begge utfordringen på strak arm. Klokken er 20.00 og en god gjeng fra Fana Squashklubb har vært på dommerkurs med Matt McFahn denne fredags ettermiddagen.

To spente karer gjør seg klar for kamp.

Vi tar en kjapp prat med begge før kampstart for å sjekke stemningen og forventninger.

“Dette kommer til å gå bra. Det blir seier i dag” – Svein

“Jeg kjenner godt på nervene, men er klar for kamp!” – Tommy

Vi tar også en prat med folk på squashsenteret for å høre deres tanker om hvem som kommer til å gå av med seieren. Her er det delte meninger. Vi ønsker begge lykke til før de passerer glassdøren.

Svein åpner første gamet veldig bra og får en ledelse på 4-1 før Tommy kommer seg inn i kampen. Det jevnet seg litt ut, men Svein vinner første game 11-7.

I andre gamet blir det jevnere da Tommy senker skuldrene og får bedre kontroll. Svein spiller mye lengder, men Tommy er flink å plukke ballene der bak. De spiller taktisk begge to. Om Tommy begynner å droppe mer kan dette bli hardt for Svein. Tommy vinner gamet 11-8.

I tredje gamet starter det med en del kluss fra Tommy, og Svein leder 5-1 før Tommy fokuserer. Det jevner seg ut, men Svein presser på og vinner gamet 11-8. Vi tar en liten rapport etter gamet, og Svein kommer lettet ut, men litt stresset og skremt. “Dette ble litt hardere enn forventet.” Det ble ikke noe walk-over. Tommy kjører hardt på i det fjerde gamet og kommer inn i en god flyt. Han vinner 11-5. Det står nå 2-2 og stemningen er på topp! Det er to godt slitne karer som kommer pesende ut av banen. Etter en liten pause er det klart for siste og avgjørende game.

Svein bruker alt han har igjen av krefter og spiller en del lure baller. Det er match-ball til Svein; 10-6. Tommy gjør seg klar for å ta serven, men bommer på ball. Vi hører jubelen i taket fra Svein.

Gratulerer med seieren! Det var spennende og kjekk kamp!