Publisert 05.11.17

Denne måneden har vi utfordret Thuy og Hedda. Begge tok utfordringen på strak arm 🙂 Hedda er 17 år  og en av Fana squashklubbs juniorer.

Thuy startet med squash i juletider, mens Hedda begynte hos oss for knapt en måned siden. Hun har tidligere spilt noe sammen med faren sin hjemme på Østlandet.

Dette blir Hedda sin første ordentlige squashkamp, og hun kjenner godt på nervene. Hedda tror dette kan bli utfordrene, men de mener begge det kan bli en jevn kamp.

I første game starter det jevnt og de bytter på å få poeng.  Hedda er litt uheldig og gjør et par slurvefeil. Thuy tar ledelsen, men Hedda tar innpå og stillingen er 7-6. Det er Thuy som vinner gamet 11-7.  Hedda kjenner at hun er stresset og prøver å roe nervene. Etter første game diskuterer de hverandres teknikker og skryter av hverandre.

Hedda starter andre gamet veldig bra, og tar tar ledelsen 4-0. Plutselig kommer Thuy med noen kanonserver som hun får masse poeng på, og stillingen tar en ny vending. Thuy leder nå 6-4 og begge spiller godt med en del gode ballvekslinger. Det ender med seier for Thuy også i andre game, denne gangen 11-8.

Det ble mye løping i dette gamet og begge kjenner det godt på kroppen.

Tredje game er i gang og Thuy tar ledelsen 4-1. Thuy fortsetter med gode server. Hedda er ganske flink å plukke lengdene som Thuy setter, men noen av lengdene er såpass gode at ballen dør og det blir da vanskelig for Hedda å plukke de. Det er jevnt og Thuy leder med 8-9.  Hedda kjemper godt og  kommer med noen gode lengder som Thuy ikke klarer å ta. Det er en spennende kamp og det er plutselig 10-10. Hedda har nå muligheten, men skyter en litt for høy ball som går over kanten, og det er da matchball til Thuy. Hun server og Hedda prøver seg på en volley som dessverre går rett i bakken. Det ender 12-10 til Thuy.

Stemningen var på topp selv etter endt kamp 🙂