Publisert 07.12.17

Maxim Boldin og Truls Kristian Knudsen ble denne måneden plukket ut til å spille månedens kamp. De har spilt mot hverandre flere ganger tidligere, og det sies at Maxim alltid har gått seirende ut av det, selv om det har vært jevnspilt. Er dette dagen der Truls endelig går av med seieren?

 

Vi møter Truls noen minutter før kampstart for en prat, mens vi venter på at Maxim skal dukke opp. ”Jeg føler meg klar, har litt nerver, men sånn skal det jo være.”  sier Truls.

Et par minutter forsinket kommer en laidback Maxim tuslende inn døren. Vi rekker en liten prat med han før de entrer banen. ”Truls vinner, han ser så fokusert ut i dag”.

Kampen er i gang…

Første game starter med mange harde og rasker baller fra både Truls og Maxim. Her går det unna. Maxim hevder seg tidlig i omgangen. Det blir dessverre ikke mye flyt i spillet, og ballvekslingene blir korte. Mulig det er litt nerver på begge to… Gamet ender med 11-5 til Maxim.

Truls Kristian Knudsener kjent for å slå harde baller, og føler seg klar for  kamp!             
Maxim Boldin er treffsikker i slagene sine og er god på lengder.

2.game er i gang, og det ser ut til at begge har roet ned et par hakk. Ballvekslingene er nå lengre. Truls satser på lave baller, men dessverre går flere av de i listen. Maxim har noen tighte baller som er vanskelige å ta. Det blir for mye feil for Truls, og Maxim vinner gamet 11-2.  Vil Truls klare å snu dette?

I 3.game starter Truls bra, og får et par poeng på lure boaster. Maxim kommer tilbake og tar 5 kjappe poeng. Det blir poeng fram og tilbake og begge spiller gode baller som er tighte og går langt bak. Dessverre for Truls går det ikke veien i dag, og Maxim vinner gamet 11-7.

Truls: Trodde formen skulle være fin. Jeg fikk ikke ballen opp og over listen.”

Matchen ender 3-0 til Maxim.

Dessverre gikk det ikke veien for Truls denne gangen, men vi er sikker på at seieren er innen rekkevidde 🙂