Klubbtreninger

Fana
Squashklubb

har sine treninger på Bergen Squashsenter!

Fanastigen

Ingen partner/makker? Bli kjent med squashmiljøet i klubben. Fanastigen er stigespillet som gjør at du kan møte alle i klubben!
 

Klubbens stigespill fungerer slik:

Du kan utfordre spillere som ligger inntil fire plasser over en selv på listen. Kampen må spilles innen 2 uker. Den som ikke kan spille taper kampen. Kampen spilles på en valgfri dag og baner bookes av spillerne selv. Den som vinner vil få poeng basert på ranking og resultatet i kampen, og taperen vil miste tilsvarende poeng. Ny plassering på listen utarbeides etter hver kamp.

Seniortrening

Seniortrening hver mandag kl. 18.00-19.30.

Klubben har fokus på tekniske øvelser og drill med oppfølging av klubbtrenere.

Ligaspill

Fanaligaen:
Ligaspill hver torsdag kl. 19.00-21.00!
Påmelding på senteret eller på facebook - møt opp 15 min før for registrering! Pris 1600,- pr. semester. Klubbmedlemspris kr. 1300,- Vi ønsker å rekruttere flere dame-/juniormedlemmer og deres pris er kun kr. 900,- Hva er ligaspill? Sosial turnering som utvikles på deltagernes premisser og hvor spillerne får utviklet sine prestasjoner så vel fysisk, som teknisk, ved å spille mot variert motstand. 1. De oppmøtte blir delt inn i divisjoner a 4 spillere, evt 3 hvis det ikke går opp. 2. I hver divisjon med 4 møter nr. 1 nr. 4, nr. 2 nr 3. Vinnerne går til finale, taperne til bronsefinale. 3. Vinneren av en divisjon bytter plass med divisjonstaper i divisjonen over, og vica versa, taperen av divisjonen bytter plass med divisjonsvinneren i divisjonen under. 4. I divisjoner med kun 3, spiller alle mot alle. Divisjonsvinner er den som - 1. har vunnet flest kamper, - 2. har vunnet flest kamper OG flest game, - 3. har vunnet flest kamper, flest game OG flest poeng. Taper er den som kommer dårligst ut jfr disse kriteriene.

Juniortrening

Juniortrening hver mandag kl. 17:00-18:00!